Új szolgáltatások. Fokozott biztonság. A Windows 10 folyamatosan egyre jobb lesz.

A Windows 10 a naprakész állapot fenntartásának megkönnyítésére lett tervezve. Rendszeresen biztosít új szolgáltatásokat és a fokozott biztonságot, további költségek nélkül.1

FRISSÍTÉSEK KERESÉSE 
Windows 10-es laptop a kezdőképernyővel

Szeretne Windows 10-et beszerezni?

Mivel már a Windows 10-et használja ezen a számítógépen, mondja el kicsit bővebben, hogy miért szeretné beszerezni a Windows 10-et.

Válasszon egyet az alábbiak közül:


1 Az eszköz támogatott élettartama alatt az új szolgáltatásfrissítések automatikusan érkeznek a Windows Update szolgáltatáson keresztül az olyan eszközökre, amelyeken van elegendő szabad lemezterület. Amikor lehetséges, a Windows automatikusan helyet szabadít fel, ha nincs elég szabad terület, és végigvezeti Önt a helyfelszabadítás további lépésein, ha az automatikus karbantartás nem elegendő. A szükséges szabad lemezterülettel nem rendelkező eszközök csak a biztonsági frissítéseket kapják meg a szabad hely által lehetővé tett mértékben. A felhasználó számára elérhetők lesznek letöltésre a szolgáltatásfrissítések, de a Windows Update szolgáltatás nem fogja automatikusan elküldeni azokat. Az internetszolgáltató díjat számíthat fel. A jövőbeli nagyobb frissítések újabb tárhelyes vagy hardveres követelményeket támaszthatnak. További tudnivalók: https://www.microsoft.com/hu-hu/windows/windows-10-specifications.